Jubileum 40e editie

Film & Food Special: Soul Kitchen

Bestel Ticket

Informatie

 • Regie: Fatih Akin
 • Ondertitel: Nederlands
 • Taal: Duits,
  Grieks,
  Spaans,
  Turks,
  Engels
 • Productielanden: Duitsland,
  Frankrijk,
  Italië
 • Jaartal: 2009
 • Speeltijd 1h 39min.

Film & Food Special: Soul Kitchen

Zinos is een Griekse Duitser en runt een eetcafé in Hamburg. Met boycottende klanten, een aartsluie broer en zijn vriendin die hem verlaten heeft loopt zijn leven nu niet bepaald op rolletjes. Om orde op zaken te stellen en hun restaurant Soul Kitchen te behouden zullen de broers moeten gaan samenwerken in plaats van ruziemaken.

Geprogrammeerd door Filmfestival Terschelling:
Filmfestival Terschelling is opnieuw te gast in Leeuwarden. Waar je vorig jaar op silent disco-dansend over het Zaailand en door de Harmonie koers zette richting Neushoorn (en ondertussen samen nog even een wereldrecord zette), ga je dit keer terug in de tijd. Circa veertig jaar geleden begon het filmfestival in Leeuwarden. Soul music voerde de boventoon en dat gaan we eens fijn herbeleven. Soul music & soul food komt tot een hoogtepunt in deze film. Duik in je klerenkast en herontdek je jeugd. Lange haren, wijde pijpen: het mag allemaal. Kom ingetogen naar de Neushoorn, maar laat je daar echt he-le-maal gaan! Film, vermaak, eten en drinken, je krijgt het allemaal op je bord van ons. Hoe overbodig is het om te zeggen dat je door de muziek niet stil zult blijven zitten. One, two, three, four… GO! 

Donderdag 7 november om 18:00 uur. 
Tickets: € 37,50

Ben je vegetarisch of heb je een voedselallergie mail dit dan naar nfffilmenfood@gmail.com Wij zullen bij de keuken nagaan of dit mogelijk is. Indien dit niet het geval is, dan hoort u van ons.


Alle voorstellingen

7 november

Neushoorn Arena