Festival­locaties

Van 8 tot en met 12 november 2023 verwelkomen we filmliefhebbers uit alle windstreken op vertrouwde en nieuwe festivallocaties tijdens de 43e editie van het Noordelijk Film Festival. Je vindt ons natuurlijk weer in festivalhart Stadsschouwburg De Harmonie, maar ook op andere locaties geniet je van de uitzonderlijke sfeer van het festival. Ontdek hieronder alle locaties, die stuk voor stuk een uniek programma aanbieden.

Noordelijk Film Festival - Stadsschouwburg De Harmonie festivallocatie locatie festival film schouwburg leeuwarden

Stadsschouwburg De Harmonie

Stadsschouwburg De Harmonie is al sinds jaar en dag het sfeervolle festivalhart van het Noordelijk Film Festival. Deze locatie kent tijdens het vijfdaagse festival het grootste aanbod aan films die vertoond worden in de Grote Zaal en Middenzaal. In de foyer van de schouwburg ontstaat een plek voor samenzijn, bijkomen en opladen. ’s Avonds staan live-artiesten hier op het podium en wordt er gedanst.

Adres: Ruiterskwartier 4, Leeuwarden

Noordelijk Film Festival - Slieker Film locatie festivallocatie filmhuis film

Slieker Film

Ook in Slieker Film keren we dit jaar terug. In filmtheater Slieker worden het hele jaar door de nieuwste arthouse films, documentaires, korte films en archieffilms getoond. Speciaal voor het Noordelijk Film Festival wordt het filmtheater omgetoverd tot festivallocatie.

Adres: Wilhelminaplein 92, Leeuwarden

Pathé Leeuwarden, Locatie Noordelijk Film Festival

Pathé Leeuwarden

Een deel van het programma van het Noordelijk Film Festival wordt in Pathé aan het Ruiterskwartier vertoond. Hier kijk je een gevarieerde filmselectie met de voetjes omhoog in een relax seat.

Adres: Ruiterskwartier 6a, Leeuwarden

Noordelijk Film Festival - Neushoorn Leeuwarden festival festivallocatie poppodium podium

Neushoorn

Neushoorn is hét podium voor cultuur, educatie en talentontwikkeling in Leeuwarden. In de Arena van poppodium Neushoorn vindt dit jaar het programma Film & Food plaats.

Adres: Ruiterskwartier 41, Leeuwarden

Toon

Toon, voormalig Omroep LEO, is het pand links naast Stadsschouwburg De Harmonie. Hier wordt een deel van het programma vertoond en vinden een aantal activiteiten plaats van het Noordelijk Film Festival.

Adres: Ruiterskwartier 6, Leeuwarden