October 13 2023

Overnachten met korting bij Hotel Via Via en Post-Plaza

Niets fijner dan lekker neerploffen op een vers opgemaakt bed in een hotel, na een lange dag films kijken. Bij onze hospitality partners Hotel Via Via en Post-Plaza boek je nu een kamer met 15% korting. Vanuit beide hotels loop je binnen 15 minuten naar het festivalhart.

Hotel Via Via

Hotel Via Via is een energiek alternatief voor de standaard hotelervaring en bewijst dat minder service niet betekent dat je hoeft in te leveren op levensstijl of comfort. Hier vind je de perfecte kamer van waaruit je Leeuwarden kunt ontdekken. Met de promocode VVNFI ontvang je 15% korting als je een Medium Room, Large Room of Family Room boekt (exclusief ontbijt).

Post-Plaza Hotel & Grand Café

In 2015 heeft het voormalig Postkantoor van Leeuwarden een tweede leven gekregen als grootstedelijk Grand Café met 42 hotelkamers. Dat het een Postkantoor is geweest zie je terug tot in de kleinste details. Bij Post-Plaza gaat het om het verhaal en de beleving. Met de promocode PPNFF ontvang je 15% korting als je een Comfort Room of Deluxe Room boekt (inclusief ontbijt).