Kortingskaart en strippenkaart

Ben je van plan om op het Noordelijk Film Festival veel films te bekijken? Of wil je met meerdere mensen films bezoeken? Je bent mogelijk voordeliger uit met een kortingskaart of strippenkaart. Bekijk de tarieven hieronder en bestel jouw kortings- of strippenkaart.

Let op: kortingskaarten en strippenkaarten kunnen niet worden gebruikt voor Film & Food en Secret Cinema. Voor een aantal films zijn kortingskaarten en strippenkaarten geldig met een toeslag van €2 of €4.

Kortingskaart

Wil je veel films zien? Koop een kortingskaart. Die is persoonsgebonden en biedt bij meer dan zes films een flinke korting. Je kunt deze eventueel ook met zijn tweeën kopen als je samen naar dezelfde films gaat (de tweepersoonskortingskaart). Met een kortingskaart betaal je €7,50 per filmticket in plaats van €11.

Particuliere vrienden van het Noordelijk Film Festival krijgen €5 korting op de eenpersoonskortingskaart. Je ontvangt hierover een e-mail.

Strippenkaart

Wil je met meerdere mensen naar films? Koop een 5-strippenkaart of 10-strippenkaart. Je kunt maximaal één 5-strippenkaart kopen en maximaal vier* 10-strippenkaarten. Strippenkaarten zijn niet persoonsgebonden, dus je kunt ze delen met je vrienden. Met een strippenkaart betaal je €9,50 per filmticket in plaats van €11.

* Wil je meerdere 10-strippenkaarten kopen? Koop hieronder dan eerst de eerste, dan de tweede, dan de derde en tot slot de vierde strippenkaart.