talent & industry noordelijk film festival makerspace

Talent & Industrypas

Ben je filmmaker, werkzaam in de filmindustrie of film-/media student? Dan kun je dit jaar voordelig naar het Noordelijk Film Festival. Met de Talent & Industrypas kun je voor €80 naar het reguliere filmprogramma én het makersprogramma. Studenten ontvangen ook nog eens een fijne korting.

Kosten
De Talent & Industrypas kost €80. Voor studenten is de pas €65.

Wat krijg je?
Met je Talent & Industrypas krijg je toegang tot alle filmvertoningen in het reguliere filmprogramma. Je krijgt toegang tot verreweg de meeste makersevents, zoals masterclasses, workshops & talks (een paar zijn besloten). En op vertoon van jouw pas heb je toegang tot de filmmakerslounge waar dagelijks om 17:00 een borrel wordt georganiseerd voor de industry.

Voorwaarden
Met de Talent & Industrypas heb je recht op 1 ticket per vertoning. De Talent & Industrypas is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Het Noordelijk Film Festival behoudt het recht om eventueel aanvragen af te keuren.

Je vraagt de pas aan door op onderstaande button te klikken en het formulier in te vullen. Na invulling krijg je zsm een bevestiging per e-mail met een betaallink erin.