Tickets

noordelijk film festival tickets

Klik hier voor de ticketshop

Directe linkjes naar alle kortingskaarten vind je verderop op deze pagina.

Ticketinfo
De kaartverkoop voor het gehele programma start online op maandag 31 oktober om 12:00 uur. Net als vorig jaar verkoopt het Noordelijk Film Festival online tickets. Met dit e-ticket kun direct door naar de zalen. Lees voordat je kaarten koopt wel even de onderstaande informatie.

Tickets kopen bij de kassa
Liever tickets kopen aan een kassa? Dat kan ook. Vanaf woensdag 9 november 11:00 uur is het mogelijk om tickets te kopen in Slieker Film en De Harmonie. Let op: bij de theaterkassa in De Harmonie kun je géén NFF-tickets kopen. In de foyer zijn extra kassa’s gebouwd, die zijn iedere dag geopend van 09:00 tot 22:30 (op woensdag vanaf 11:00 uur).
Let op:  Bij Slieker Film kun je alleen met pin betalen.

Wil je veel films zien? Koop dan een kortingskaart. Die is persoonsgebonden en biedt bij meer dan tien films een flinke korting. Dit jaar zijn er twee kortingskaarten, voor één of twee personen.

Wil je met meerdere mensen naar films? Neem dan een strippenkaart. Die is niet persoonsgebonden, dus die kun je uitdelen aan je vrienden.

Tickets online kopen
Nog niet eerder online tickets gekocht voor het Noordelijk Film Festival? Maak dan eerst een account aan.

Ticketsoorten en prijzen

  • regulier filmticket: €9,50
  • filmticket voor studenten: €5,50 (op vertoon van studentenpas)
  • kortingskaart voor 1 persoon: €19,50 (persoonsgebonden, met de kortingskaart betaal je €6,00 per film, maximaal 1 kaart per film)
  • kortingskaart voor 2 personen: €39,00 (persoonsgebonden, met de kortingskaart betaal je €6,00 per film, maximaal 2 kaarten per film)
  • kortingskaart voor Matadors (vrienden van Slieker Film): €14,50 (op vertoon van matadorpas), met deze kortingskaart betaal je €6,00 per film
  • strippenkaart: €80,- (geldig voor tien films, niet persoonsgebonden)*

*meer informatie over de strippenkaart
Met deze kaart ga je goedkoper naar de film. Je kunt online filmtickets kopen, maar ook ter plekke kiezen waar je heen wilt. Overigens: met de strippenkaart kun je géén film & food kaartjes kopen omdat die duurder zijn. Je kunt maximaal vijf strippenkaarten bestellen via de onderstaande links:

strippenkaart 1
strippenkaart 2
strippenkaart 3
strippenkaart 4
strippenkaart 5

Houd je matadorpas of studentenpas paraat tijdens de kaartcontrole, daar kan altijd naar gevraagd worden.

Meer informatie
Meer informatie en veelgestelde vragen (en antwoorden) vind je hier.

Helpdesk
Er staat een speciale helpdesk klaar om je vragen over kaartverkoop te beantwoorden. De helpdesk is vanaf woensdagavond 28 september per telefoon (058-2050 333) en e-mail (email hidden; JavaScript is required) bereikbaar op de volgende dagen en tijden: elke woensdag tussen 20:00 en 22:00 uur en iedere dinsdag en donderdag tussen 14:00 en 17:00 uur.

Op maandag 31 oktober is de helpdesk ook te bereiken, en wel tussen 12:00 en 17:00 uur en 20:00-22:00 uur.

Ook mooi
Op vertoon van je filmticket kun je gratis naar alle concerten die tijdens het Noordelijk Film Festival plaatsvinden in Asteriks en Neushoorn.