Programma

 • 0.-voorkeurstil-AndBreatheNormally_01
  Verwacht

  And Breathe NormallyIsold Uggadottir

  Een krachtig sociaalkritisch drama tegen de achtergrond van het grimmige IJslandse landschap, waarin de levens van een worstelende IJslandse moeder en een Afrikaanse vluchtelinge elkaar kruisen na een eerste ontmoeting bij de paspoortcontrole.
  Lees verder
 • Becoming-Astrid_st_1_jpg_sd-high
  Verwacht

  Becoming AstridPernille Fischer

  Een opmerkelijk biografisch drama over niemand minder dan Astrid Lindgren, de schrijfster die Pippi Langkous, Ronja de Roversdochter en vele anderen creëerde. De film laat zien hoe Astrid als jonge vrouw een gebeurtenis meemaakt die bepalend is voor haar verdere leven.
  Lees verder
 • 0.-voorkeurstill-DENMARK-Norge-and-Josephine-on-bench-framegrab
  Verwacht

  DenmarkKasper Rune Larsen

  Het zorgeloze leven van de 22-jarige Norge verandert abrupt als de 16-jarige Josephine beweert zwanger van hem te zijn na een one-night-stand. Jeugdige dromen over de toekomst maken plaats voor volwassen gesprekken in dit gelaagde en eerlijke Deense coming-of-age drama.
  Lees verder
 • 1image-DREAMS-BY-THE-SEA
  Verwacht

  Dreams by The SeaSakaris Stórá

  Ester woont met haar religieuze ouders op een van de afgelegen Faroër eilanden. Als ze de rebelse Ragna ontmoet, worden ze beste vriendinnen. Een coming-of-age drama over liefde, identiteit en het willen ontvluchten van de vervelende dingen in het leven.
  Lees verder
 • laughordie
  Verwacht

  Laugh or DieHeikki Kujanpää

  Een groep ter dood veroordeelde Finse acteurs moet in een detentiekamp een succesvol komisch toneelstuk opvoeren om hun leven te redden. Een Finse tragikomedie over levenslust en de kracht van de lach, gebaseerd op ware gebeurtenissen.
  Lees verder
 • 1504259604_kohicekm
  Verwacht

  VolcanoRoman Bondarchuk

  Stadsjongen Lukas verdwaalt in de buurt van een afgelegen Oekraïens dorp en wat als een simpel pechgeval begint, verandert al snel in de vreemdste roadtrip van zijn leven. Een absurd zwartkomisch drama over het vinden van liefde en geluk op de laatste plaats waar je het verwacht.
  Lees verder
Laden...