Programma

 • VINCENT_004
  31 aug 21:00 uur

  Vincent op Nachtkijkers FilmfestivalChristophe van Rompaey

  Op het Nachtkijkers Filmfestival in Heeg presenteren wij een openluchtvertoning van de film Vincent! De zeventienjarige Vincent is bereid om ver te gaan om zijn wereldverbeterende idealen te bereiken in dit komische coming-of-age drama. Zijn impulsieve Franse tante besluit hem te helpen en neemt hem mee op reis.
  Lees verder
 • Out_of_nature_Still
  31 aug 23:00 uur

  Out of Nature op Nachtkijkers Filmfestival HeegOLE GIÆVER

  Op het Nachtkijkers Filmfestival in Heeg presenteren wij een openluchtvertoning van de film Out of Nature! Een opmerkelijk verfrissende Noorse productie over Martin, een dertiger die zijn saaie leven ontvlucht door de wijde natuur in te trekken.
  Lees verder
 • Moonlight_st_3_jpg_sd-high
  1 sep 20:30 uur

  Iepen AIR bios: MoonlightBarry Jenkins

  Openluchtvoorstelling in Bilgaard. Drie fases uit het leven van Chiron, een homoseksuele zwarte jongen die opgroeit in een van de ruigste buurten van Miami.
  Lees verder
 • Pride-film-still-014
  24 aug 20:30 uur

  Iepen AIR bios: PrideMatthew Warchus

  Openluchtvertoning op het Gouverneursplein. In de zomer van 1984 besluit een groep homoseksuele activisten geld op te halen om de berooide families van de stakende mijnwerkers te helpen. Maar de stakers zitten helemaal niet te wachten op de extravagante ‘perverselingen’ die hun hulp aan komen bieden.
  Lees verder
 • Rabot_st_5_jpg_sd-high
  25 aug 20:30 uur

  Iepen AIR bios: RabotChristina Vandekerckhove

  Openluchtvertoning op het Gouverneursplein. Rabot geeft je een intiem en kleurrijk kijkje in de levens van de bewoners en wat de sloop van hun woontoren voor ze betekent.
  Lees verder
 • De-Wilde-Stad_st_4_jpg_sd-high
  31 aug 20:30 uur

  Iepen AIR bios: De wilde stadMark Verkerk

  Openluchtvertoning in Bilgaard. De Wilde Stad schetst een beeld van de stad vanuit een totaal nieuw perspectief, dat van de onopgemerkte inwoners: de vele wilde dieren en planten.
  Lees verder
Laden...