Vincent op Nachtkijkers Filmfestival

België, Frankrijk, 2016, 121'
Regie: Christophe van Rompaey
Acteurs: Spencer Bogaert, Alexandra Lamy, Barbara Sarafian

Tijdens de eerste editie van het Nachtkijkers Filmfestival van 31 aug. t/m 2 sep. in Heeg, presenteren wij vanuit het Noordelijk Film Festival twee toffe films die eerder succesvol op ons festival hebben gedraaid: Out of Nature en Vincent!

Een ongewoon drama over de zeventienjarige Vincent die de wereld een spiegel voor wil houden. Als jonge milieuactivist is hij geobsedeerd door een ecologische revolutie. Hij is zelfs bereid zelfmoord te plegen om aandacht te vragen voor zijn idealen. Daarmee jaagt hij zijn modale moeder en ja-knikkende stiefvader de gordijnen in. Vincents impulsieve tante Nikki duikt op en neemt de jongen mee naar Frankrijk. Ze is ervan overtuigd dat de obsessie van de jongen wordt gevoed door zijn overbezorgde moeder. De reis loopt anders dan verwacht en Vincent lijkt vastbesloten om in Parijs een drastische protestactie te organiseren. Van de Vlaamse regisseur die eerder de succesvolle festivalhit Aanrijding in Moscou bracht.

TICKETS!
Je koopt een ticket voor het hele weekend. Alle weekendtickets zijn inclusief overnachting en geven toegang tot het festivalterrein van vrijdag 31 augustus 17:00 uur t/m zondag 2 september 17:00 uur. Ga snel naar de website van het Nachtkijkers Festival!

 

Voorstellingen

Geen voorstellingen

Prijsinformatie