Sepp de wolvenvriend + familiebrunch

Zwitserland, 2015, 104'
Originele titel: Schellen Ursli
Regie: Xavier Koller
Acteurs: Jonas Hartmann, Peter Jecklin, Julia Jeker
Nederlands gesproken
Overige: kinderfilm

Zondagmiddag is het tijd voor een heuse zondagmiddagbrunch. Café Neushoorn zorgt voor lekker eten en drinken en wij zorgen voor een leuke film. Sepp de Wolvenvriend is geschikt voor jong en oud, dus kom gezellig met je hele familie! En eet smakelijk!

Sepp is echt een jongen uit de bergen met een speciaal talent voor het omgaan met dieren. Met zijn ouders en een kudde geiten woont hij midden in de Alpen. In de zomer zitten ze hoog in de bergen met hun kaasmakerij, maar als de winter komt, reizen ze samen met de andere bergbewoners terug naar het dorp in het dal. Sepp en zijn familie krijgen het zwaar te verduren als ze tijdens de afdaling al hun kazen verliezen in een ravijn. De rijke winkelier van het dorp en zijn vervelende zoontje lijken alles van Sepp af te willen pakken wat hem lief is, de kazen, zijn geit en de grote traditionele bel die zijn oom speciaal voor Sepps verjaardag maakt. Maar zijn vriendinnetje en zijn wolvenvriend helpen hem er doorheen en samen zorgen ze voor een mooi avontuur en een goede afloop!

Sepp de wolvenvriend is een betoverend en avontuurlijk wintersprookje van de Oscar-winnende regisseur Xavier Koller. Het is gebaseerd op het meest beroemde klassieke Zwitserse kinderboek na Heidi, namelijk Schellen Ursli.

Ticketprijs: € 14,50 (incl. film en brunchbuffet)

Voorstellingen

  • Locatie: Neushoorn - Café en ArenaPrijs: 14,50
Prijsinformatie