Monsterman

Finland, Noorwegen, Zweden, 2014, 85'
Originele titel: Monsterimies
Regie: Antti Haase
Fins, Engels gesproken, Engels ondertiteld

Binnen het Sounds & Cinema programma presenteert Neushoorn deze film op het Noordelijk Film Festival als voorproefje op hun eigen Belgium Metal Invasion op zaterdagavond 14 november.

Over de film:
Deze goudeerlijke documentaire is de ultieme film over het lef om jezelf te blijven, zelfs als je een jaren tachtig heavy metal monster bent. We hebben het over Tomi Putansuu, de schuchtere zanger van de Finse band Lordi, die zijn ware identiteit verschuilt achter een bruut monstermasker en in 2006 het Eurovisie Song Festival won met ‘Hardrock Hallelujah’. De overwinning eiste zijn tol. Tomi moest langzaam afstand doen van zijn creativiteit, maar kreeg wel het grote publiek waar hij van jongs af aan van droomde. Wanneer Lordi aan de opnames voor een nieuw album begint, probeert Tomi zijn creativiteit terug te vinden. Maar blijft de band bij elkaar?

Met korte voorfilm: Slaves of The Rave

Vrije toegang tot Neushoorn shows voor festivalbezoekers!
Neushoorn heeft een supertoffe aanbieding voor ons, namelijk dat iedereen die op het Noordelijk Film Festival naar een film is geweest en dit kan bewijzen met zijn filmticket, gratis toegang krijgt tot alle shows die tussen 11 en 15 november plaatsvinden op de spiksplinternieuwe locatie! Check het volledige programma op neushoorn.nl: waar ga jij naartoe?

Voorstellingen

Geen voorstellingen

Prijsinformatie