Doorgaan naar inhoud

Vrijwilligers

Meld je vanaf nu aan als vrijwilliger bij het Noordelijk Film Festival 2019 (40e editie)!

Vanaf nú is het eindelijk mogelijk om je aan te melden als vrijwilliger. Hoera! Van 6 t/m 10 november vindt in Leeuwarden de 40e editie van dit festival plaats: een speciale editie dus. Ben je filmliefhebber, houd je van festivals en heb je zin om een kijkje achter de schermen te nemen van het grootste filmfestival van het Noorden? Doe mee (zie onderaan de pagina voor de knop naar het formulier) en schrijf je in voor 24 oktober

Als dank voor je inzet krijg je buiten je diensten gratis toegang tot films uit het festivalprogramma (let op: je kunt alleen naar binnen als de film niet uitverkocht is, de zaalcoördinator vertelt je hier alles over). Ook ontvang je als vrijwilliger het enige echte officiële festival-shirt! Tijdens je diensten kom je ook niks tekort: voor een goede lunch en diner wordt gezorgd. Last but not least ben je van harte welkom op de vrijwilligers-afterparty, waar we gezamenlijk het glas heffen op een geweldig festival dat we met elkaar hebben neergezet.

Samen aanmelden kan ook: kom gezellig samen met je vriend, moeder of collega vrijwilligen! Vermeld bij je aanmelding dat je graag samen wilt werken, dan roosteren wij je correct in.

Wat verwachten wij van jou?

Als vrijwilliger ben je het visitekaartje en vaak het eerste aanspreekpunt voor het publiek. Daarom zoeken we jou als vrijwilliger wanneer je minimaal 16 jaar oud bent, enthousiast onze gasten en medewerkers de weg wijst en de Nederlandse taal en/of Engelse taal goed beheerst. Verder ben je minimaal vier dagdelen/diensten beschikbaar voor het festival.

Wat krijg je daarvoor terug?

Als vrijwilliger bij het Noordelijk Film Festival krijg je een uniek kijkje achter de schermen. Het levert je een leuke ervaring op, nieuwe vrienden en zeker ook veel plezier. Tijdens je diensten kom je niks te kort, want voor eten en drinken wordt gezorgd. En hadden we dat fantastische shirt al genoemd? Om je samen met jou vele collega’s te bedanken, organiseren we na het festival een spetterende afterparty! De details hierover volgen tijdens het festival.

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

Voor vragen kunt u contact opnemen met onze vrijwilligercoördinator Marinthe de Hek via: vrijwilligers@noordelijkfilmfestival.nl