Doorgaan naar inhoud
Nieuws

22 augustus - 2016

Voorproefpremière met Ants on a Shrimp en Eindeloos

Tijdens het aankomende festival van 9 t/m 13 november gaan we jullie zeker weer een aantal smakelijke combinaties van film en food voorschotelen, maar in samenwerking met Restaurant Eindeloos organiseren we in Slieker Film op 1 september alvast een Voorproefpremière rondom de food-film Ants on a Shrimp: een spannende documentaire over de mensen achter een van de beste restaurants ter wereld – het in Kopenhagen gevestigde NOMA. Chef-kok Willem Schaafsma van Eindeloos leidt de film in met behulp van culinair programmeur Stephanie Kemper (Welcome to the Village). Aansluitend op de vertoning serveert Eindeloos een speciaal voor deze gelegenheid ontworpen hapje en drankje! Kom je ook? Laat het even weten via het facebookevenement en nodig gerust foodies en vrienden uit!

Over Ants on a Shrimp
Japan – januari 2015: één van de beste restaurants ter wereld, het in Kopenhagen gevestigde NOMA met zijn beroemde en charismatische chef-kok René Redzepi, verhuist voor de periode van vijf weken naar Tokio voor een uniek culinair experiment. NOMA staat bekend om zijn dogmatische aanpak van koken met natuurlijke ingrediënten uit de omgeving van het restaurant. Is Redzepi in staat om binnen een korte periode met voor hem nog onbekende Japanse ingrediënten een 14-gangen menu te creëren dat ‘World’s Best Restaurant’-waardig is? Check hier de trailer!

Wanneer: donderdag 1 september om 20:00 uur
Waar: Slieker Film (Fries Museum, Wilhelminaplein 92)
Prijs: €14,50 (deze prijs is inclusief hapje/drankje verzorgd door Restaurant Eindeloos en niet geldig in combinatie met andere kortingen)
Reserveren via Slieker op: 058-2050320 (bereikbaar tijdens openingsuren)