Doorgaan naar inhoud
Nieuws

20 juni - 2018

Tweede film Nachtkijkers Filmfestival + Winactie


Tijdens het Nachtkijkers Filmfestival in Heeg (31 augustus t/m 2 september) zullen wij twee films gaan vertonen. Eerder maakten we de eerste film, Out of Nature, al bekend. De tweede film is Vincent! Dit droogkomische drama van Christophe Van Rompaey vertoonden we twee jaar geleden als slotfilm.

 

Vincent

De zeventienjarige Vincent is milieuactivist en geobsedeerd door een ecologische revolutie. Hij is zelfs bereid zelfmoord te plegen om aandacht te vragen voor zijn idealen. Daarmee jaagt hij zijn modale moeder en ja-knikkende stiefvader de gordijnen in. Vincents impulsieve tante Nikki duikt op en neemt de jongen mee naar Frankrijk. Ze is ervan overtuigd dat de obsessie van Vincent wordt gevoed door zijn overbezorgde moeder. De reis loopt anders dan verwacht en Vincent lijkt vastbesloten om in Parijs een drastische protestactie te organiseren. Van de Vlaamse regisseur die eerder de succesvolle festivalhit Aanrijding in Moscou bracht. Lees meer en check de trailer!

Winactie

Wil je kans maken op 2 weekendtickets voor om samen met je vriend of vriendin gratis naar het Nachtkijkers Filmfestival te gaan? Doe dan mee met onze winactie! Hoe? Deel je mooiste, filmische outdoor selfie op Facebook, Instagram of Twitter via #noordelijkXnachtkijkersFF Ons festivalteam geeft 2 x 2 weekendtickets weg! Meedoen? Lees hier de actievoorwaarden.