Doorgaan naar inhoud
Nieuws

13 september - 2016

Tussentijd online te bekijken

In 2014 was Tussentijd van Christian van Duuren de eerste winnaar van onze Nieuwe Competitie en beleefde in dat jaar ook haar première op het Noordelijk Film Festival. Daarna is er veel gebeurd! De belangrijkste festivalselecties die Tussentijd heeft gehad sinds de première in 2014 zijn onder meer FEST in Portugal, GoShort in Nijmegen, het Nederlands Film Festival, TISFF Thessaloniki in Griekenland en Tanger in Marokko.

Daarnaast is Christian op uitnodiging van het festival afgereisd naar Doha, Qatar om aanwezig te zijn bij de vertoning tijdens het Ajyal Youth Film Festival. Op het Eindhovens Film Festival won de film in 2015 de prijs voor beste film en won Anneke Blok die voor beste actrice.

Ook heeft Christian op basis van de film tijdens het Nederlands Film Festival vanuit het Filmfonds de Wildcard toegekend gekregen, een geldprijs van 80.000 euro om in vrijheid te spenderen aan een nieuwe film. Geweldige dingen dus! Maar genoeg gepraat: wij hebben de eer gekregen om Tussentijd als eerste online te presenteren. Veel kijkplezier!