Doorgaan naar inhoud
Nieuws

11 oktober - 2014

‘Tussentijd’ in wereldpremière op openingsavond #NFF35

Mooi nieuws! We gaan de korte film die het resultaat is van het winnende project van de Nieuwe Competitie, draaien tijdens de officiële opening van het Noordelijk Film Festival. We draaien Tussentijd, van Christian van Duuren, voorafgaand aan de hoofdfilm Of Horses and Men. Waarom? Omdat hij zeer geslaagd is en een wereldpremière voor een volle Aegonzaal verdient!

Begin september werd het korte film plan van Christian door juryleden Pieter Verhoeff, Oeds Westerhof en Joost Broeren uitverkozen tot winnaar van de Nieuwe Competitie. In zeer korte tijd heeft Christian met een enthousiast team zijn winnende projectplan nu weten te realiseren. Op Facebook zijn enkele setfoto’s te vinden van de draaidagen: klik hier!

Tussentijd
Wanneer Pascal als eerste omstander arriveert bij een zwaar ongeluk belt hij het alarmnummer. In de daaropvolgende minuten komt hij in een situatie terecht waarin zijn handelen bepalend zal zijn voor zowel het slachtoffer als voor hem zelf. Een noodlottige samenloop van omstandigheden zorgt ervoor dat verschillende personen op een uiterst bijzondere en wrange manier op elkaar zijn aangewezen. Beide zijn betrokken in een situatie waar niemand vrijwillig voor heeft gekozen. Lees meer…