Doorgaan naar inhoud
Nieuws

14 september - 2017

Studentvacature Movie Lover

Ben jij student, hou je ontzettend veel van film, heb je Netflix ondertussen wel een beetje gezien en heb je zin om het Noordelijk Film Festival een handje te helpen? Dan zoeken wij jou!

Het Noordelijk Film Festival (NFF) is het grootste regionale filmfestival van Nederland en vindt van 8-12 november plaats in De Harmonie, Slieker Film en Neushoorn. In november vieren we alweer onze 38e editie. Tijdens het festival zie je een uiteenlopend programma: van grote films van bekende regisseurs en korte films tot aan documentaires of muziekfilms: voor iedereen zit er wel wat leuks tussen. Als enige festival in Nederland presenteert het Noordelijk Film Festival een grote Noordse Focus, het paradepaardje van het festival. Een omvangrijke filmexpeditie door een breed Noord-Europa: van IJsland via Ierland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland tot aan groot Scandinavië en de Baltische Staten. Om zoveel mogelijk studenten de leukste films te kunnen laten zien op het NFF, hebben we samen met Leeuwarden Studiestad jouw hulp nodig voor NFF & Chill!

Wie zoeken wij?
Voor het Noordelijk Film Festival zijn wij op zoek naar een groepje enthousiaste studenten die onze NFF & Chill studentenroute willen samenstellen. Dit filmprogramma bestaat uit een selectie films waar volgens jou al je medestudenten naartoe moeten.

Profiel
– Je bent student;
– Je bent een filmliefhebber;
– Je bent enthousiast;
– Je hebt oog voor “studentwaardige” films;
– Je hebt zin om een steentje bij te dragen aan het festival.

Beschikbaarheid
Er zullen twee tot drie bijeenkomsten zijn. Voor het samenstellen van een leuk studentenfilmprogramma zul je één à maximaal twee dagen besteden.

Wat bieden wij?
Wij bieden de studenten die het studentenprogramma samenstellen een gratis 10-strippenkaart aan ter waarde van 80 euro. Met deze strippenkaart kun je tijdens het festival tien films naar keuze kijken! Natuurlijk bieden we je tijdens het bingewatchen van al die films ook wat te eten en te drinken aan.

Reageren
Meedoen? Stuur dan voor 22 september 2017 je naam, e-mailadres, telefoonnummer en een korte motivatie naar g.dekker@leeuwardenstudiestad.nl. Wij horen graag van je!