Doorgaan naar inhoud
Nieuws

29 oktober - 2015

Sounds & Cinema programma compleet

Muziekliefhebbers, letten jullie op? Het Sounds & Cinema programma is namelijk helemaal rond! We hebben nog een nieuwe film toegevoegd: The Accidental Rockstar. Een mooi muziekdocu over het verhaal van Helge, een Noorse man die er nooit van droomde om een rockster te worden, maar toch een icoon is geworden in de spectaculairste band van Noorwegen; Kaizers Orchestra. Daarnaast heeft elke film in het Sounds & Cinema de voorfilm Slaves of the Rave. Eerder maakten we al een stel prachtige samenwerkingen bekend met noordelijke concertorganisatoren. 

Ook is het hele muziekprogramma compleet. Tussen alle films door wil je ook wel eens genieten van een fijne muziek. Dat headliner Árstíðir langskomt wist je natuurlijk al, vandaag vullen we dat aan met Alumna, YVI, KIN, Smokin’ 45s, Torii, Daan van Beijeren, DJ Patzu, DJ 20%, Seewolf, Ananazz, The Old Ditch Riverhoppers en Smutfish! Check het hele overzicht hier.

Ohja, en nog wel een sweet reminder waard: op vertoon van een filmticket mag je gratis naar alle concerten in Asteriks en Neushoorn. Ziehier wat er speelt.