Doorgaan naar inhoud
Nieuws

4 juni - 2018

Samenwerking met Nachtkijkers Filmfestival Heeg

Leuk nieuws!

We werken samen met het nieuwe Nachtkijkers Filmfestival in Heech van 31 augustus t/m 2 september. Op deze eerste editie van het festival presenteren wij vanuit het Noordelijk Film Festival twee toffe films die eerder succesvol op ons festival hebben gedraaid. De eerste is Out of Nature! De tweede wordt binnenkort bekend gemaakt.

Out of Nature

Een opmerkelijk verfrissende Noorse productie over Martin, een dertiger die zijn saaie leven ontvlucht door de wijde natuur in te trekken. De tweede speelfilm van Ole Giæver, die zelf de gewaagde hoofdrol speelt. Via zijn humoristische voice-over krijgen we een kijkje in het onrustige brein. Tijdens een weekendje alleen in de woeste natuur probeert hij de zaken voor zichzelf op een rij te zetten. Hij is, vindt hij, toch nog steeds een aantrekkelijke en dynamische vent! Hij fantaseert erop los wat het leven hem nog kan bieden. Lees meer en check de trailer!

Tickets

Je koopt een ticket voor het hele festivalweekend. Alle weekendtickets zijn inclusief overnachting en geven toegang tot het festivalterrein van vrijdag 31 augustus 17:00 uur t/m zondag 2 september 17:00 uur.

Ga snel naar de website van het Nachtkijkers Festival!