Doorgaan naar inhoud
Nieuws

20 oktober - 2017

Programma compleet!

Het programma voor de 38e editie van het Noordelijk Film Festival, dat van woensdag 8 t/m zondag 12 november plaatsvindt in Leeuwarden, is compleet!

Programma
Het Noordelijk Film Festival wordt op woensdag 8 november geopend met de mystieke Noorse Oscar-inzending Thelma van Joachim Trier en de Nieuwe Competitie #4 winnaar Skógafoss als voorfilm. Op zondagavond 12 november wordt het festival afgesloten met een prijzengala en het indrukwekkende Zweedse drama Beyond Dreams. In de tussentijd kun je kiezen uit meer dan 150 films en andere programmering.

Het volledige programma is te vinden op de programmapagina en in het programmaboek, dat vanaf vrijdag 27 oktober gratis af te halen is bij Slieker Film aan het Wilhelminaplein tijdens openingstijden van de kassa. Natuurlijk kun je hem nu alvast online doorlezen:

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor alle films uit het programma start online op dinsdag 31 oktober om 12:00 uur. Voor die tijd is het al mogelijk om kaarten aan te schaffen voor de openings- en slotfilm en zijn er diverse kortingskaarten online beschikbaar. Tijdens het festival is het ook mogelijk om kaarten te kopen aan de festivalkassa’s in De Harmonie en Slieker Film.