Doorgaan naar inhoud
Nieuws

26 september - 2016

Openingsfilm & kortingskaarten woensdag te koop

Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om ruim voor de start van de reguliere kaartverkoop alvast online kaarten te kopen voor de openingsfilm van de 37e editie van het Noordelijk Film Festival in Leeuwarden. Vanaf woensdag 28 september om 12:00 uur kunnen geïnteresseerden zich alvast verzekeren van een plekje bij de  officiële opening van het festival op woensdagavond 9 november, of alvast kortingskaarten aanschaffen voor het gehele festival. De kaarten zijn te koop via deze website. De kaartverkoop voor het volledige programma start vervolgens op maandag 31 oktober.

Openingsfilm
Met welke film het festival dit jaar opent, is op dit moment nog een grote verrassing, maar het belooft zoals altijd een bijzondere avond te worden in de grote Aegonzaal en de foyer van Stadsschouwburg De Harmonie. In de loop van oktober wordt het complete programma en de openingsfilm bekend gemaakt.

Kortingskaarten
Voor alle bezoekers die van plan zijn veel films te gaan kijken, zijn er een aantal handige kortingskaarten verkrijgbaar vanaf woensdag 28 september. De strippenkaart  is geldig voor tien films tijdens het festival en kan gebruikt worden door meerdere personen. De persoonsgebonden kortingskaart geeft een flinke korting op kaarten en kan voor één, maar ook voor twee personen worden aangeschaft. Als laatste kunnen Matadors (vrienden van Slieker Film) een goedkopere kortingskaart aanschaffen.

Helpdesk
Om de online kaartverkoop verder te verbeteren, heeft het festival tijdens de voorbereidingen een testpanel ingezet. Samen met dit panel is er hard aan gewerkt om het kopen van kaarten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarnaast staat er een speciale helpdesk klaar om vragen over kaartverkoop te beantwoorden. De helpdesk is vanaf woensdagavond 28 september per telefoon (058-2050 333) en e-mail (tickets@noordelijkfilmfestival.nl) bereikbaar op de volgende dagen en tijden: elke woensdag tussen 20:00 en 22:00 uur en iedere dinsdag en donderdag tussen 14:00 en 17:00 uur.