Doorgaan naar inhoud
Nieuws

4 november - 2015

Omrop Fryslân @ #NFF36

Volgende week gaan we vijf dagen lang helemaal op in film tijdens het #NFF36, en Omrop Fryslân doet mee! Drie dagen lang maken zij televisie in het teken van de film. Van donderdag 12 tot en met zaterdag 14 november zendt de Omrop een televisiemagazine uit met een film als finale. 

De drie magazines worden gemaakt in het hart van het festival: de foyer van Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden. Met gesprekken met filmmakers en bezoekers, mooie reportages en interessante filmtips. Het magazine sluit iedere avond af met een film.

Op donderdag 12 november staat het Noorse drama King of Devil’s Island op het programma, de openingsfilm van ons festival in 2011. Vrijdag 13 november zijn twee films te zien van jong talent uit de Nieuwe Noordelijke Oogst: de sciencefiction film Gliese 581 en de humoristisch-absurdistische film De Lullige Levensloop van een Saaie Man. Zaterdag 14 november wordt de prachtige IJslandse film Volcano uitgezonden.

NFF bij Omrop Fryslân: Van donderdag 12 tot en met zaterdag 14 november vanaf 21.00 uur op Omrop Fryslân Televisie. Het magazine is ook online te zien via www.omropfryslan.nl en de Omrop-app!