Doorgaan naar inhoud
Nieuws

11 april - 2016

Nieuwe Competitie #3 nu open voor inzendingen!

Na de succesvolle films Tussentijd en Drie Mensen Vinden een Auto, is het weer tijd voor een nieuwe winnaar van de Nieuwe Competitie. Dien vóór 1 juni 2016 je eigen filmplan en script in en maak kans op € 10.000,- om jouw film nog dit jaar te realiseren! Alle informatie over hoe je mee kan doen aan onze derde editie van deze filmmakers competitie staat nu online.

Met deze competitie biedt het Noordelijk Film Festival een opstapje en een platform voor talentvolle, al dan niet jonge of lokale (Noord-)Nederlandse filmmakers. De competitie staat breed open voor korte filmplannen die fictie, documentaire, kunst, animatie of muziekvideo betreffen.

De ingediende plannen en scripts worden in juni beoordeeld door een vakjury die bestaat uit Nederlandse filmprofessionals. Het winnende projectplan ontvangt de geldprijs, een bedrag van €10.000,- van het Noordelijk Film Festival. Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door de Provincie Fryslân. Na de prijsuitreiking moet met dit bedrag de korte film gerealiseerd worden, zoals beschreven in het plan.

Alle nodige informatie, lees je dus hier!