Doorgaan naar inhoud
Nieuws

23 oktober - 2014

#NFF35 lanceert online ticketverkoop

Goed nieuws! Het Noordelijk Film Festival gaat over naar online ticketverkoop. Zo kun je bij het uitpluizen van het programma direct je tickets kopen. De verkoop gaat op maandag 27 oktober om 20:00 uur van start via onze website. Dan worden ook de prijzen van losse filmtickets, de strippenkaart en de kortingskaart bekendgemaakt. Voor die datum staat ook het complete programma online. Dit jaar is het niet meer mogelijk om passe-partouts te kopen.

Fan van tickets kopen aan een kassa? Dat snappen we. Daarom bieden we op zaterdag 1 november tussen 11:00 en 17:00 uur de mogelijkheid om aan de kassa van Slieker Film tickets te kopen voor de films die je hebt uitgekozen uit het programma.

Tickets kopen tijdens het festival
Tijdens het festival is het ook mogelijk om tickets te kopen aan de kassa van Slieker Film en de kassa’s in Stadsschouwburg de Harmonie. Let op: bij de theaterkassa in de Harmonie kun je géén NFF-tickets kopen, in de foyer zijn extra kassa’s gebouwd. De kassa’s van het NFF zijn vanaf woensdag 5 november om 12:00 uur geopend. Uiteraard kun je tijdens het festival je tickets óók online bestellen.

Passe-partouts en strippenkaarten
Het is niet meer mogelijk om een passe-partout te kopen voor het NFF. Dat doen we omdat we alle bezoekers gelijke kansen willen bieden op tickets. Met passe-partouts en de grote verschillen in zaalcapaciteit is dat niet mogelijk. Een goed alternatief voor de passe-partout hebben we in de vorm van een kortingskaart. Die is persoonsgebonden en biedt bij meer dan tien films een flinke korting.

Wil je met meerdere mensen naar films? Neem dan een strippenkaart. Die is niet persoonsgebonden, dus die kun je uitdelen aan je vrienden. De tarieven worden zeer binnenkort bekendgemaakt.