Doorgaan naar inhoud
Nieuws

8 november - 2013

Mijn Band Met Oranje zaterdag op NFF

Voor het filmproject Mijn Band Met Oranje zoekt Beeld en Geluid jouw filmmateriaal dat een relatie heeft met ons koningshuis. Heb jij dit jaar leuke filmpjes gemaakt tijdens de provincietour van koning Willem-Alexander en koningin Máxima? Of heb je je camera erbij gepakt tijdens de kroning? Kom dit materiaal tijdens het NFF delen met Beeld en Geluid. 

Video’s in alle soorten en formaten zijn welkom, gemaakt met je mobieltje tot oudere opnames op vhs-banden. Met de verzamelde beelden stelt Beeld en Geluid de bijzondere film Mijn Band Met Oranje samen, die in de weken voor Koningsdag 2014 op televisie in première gaat.

Beeld en Geluid is zaterdag 9 november vanaf 10:00 uur op het Noordelijk Film Festival aanwezig in de foyer van Stadsschouwburg de Harmonie. De stichting is op zoek naar al het film- en videomateriaal rondom de inhuldigingen en provincietours van 1980 en 2013. Of het nu gaat om mastklimmen in Akkrum of de rondrit van Willem-Alexander en Máxima in een Rolls Royce in Elahuizen, alles rondom de koninklijke momenten is welkom. Dus kom kennismaken met Beeld en Geluid, wie weet kun je iets voor ze betekenen!