Doorgaan naar inhoud
Nieuws

28 september - 2017

Openingskaarten nu te koop

Op woensdagavond 8 november start NFF38 met een feestelijke openingsavond. We geven je graag de kans om ruim voor de start van de reguliere kaartverkoop alvast online kaarten te kopen voor deze officiële openingsavond van de 38e editie van het festival (8-12 november). Vanaf donderdag 28 september 12:00 uur kun je je alvast verzekeren van een plekje bij de opening door online kaarten te kopen. Daarnaast is het vanaf dat moment mogelijk om alvast diverse kortingskaarten aan te schaffen voor het gehele festival. De kaarten zijn te koop via deze website. De kaartverkoop voor het volledige programma start vervolgens op dinsdag 31 oktober.

Openingsavond
Met welke film het festival dit jaar opent, is op dit moment nog een grote verrassing, maar bezoekers zijn verzekerd van een bijzondere avond in de grote Aegonzaal en de foyer van Stadsschouwburg De Harmonie. Het programma van de feestelijke openingsavond duurt 2,5 uur en bestaat uit een openingsceremonie, een voorfilm en de openingsfilm. Voor € 12,50 ben je verzekerd van een feestelijke avond drankje en garderobe. In de loop van oktober wordt het complete programma van het festival en de openingsfilm bekend gemaakt.

Kortingskaarten
Voor alle bezoekers die van plan zijn veel films te gaan kijken, zijn er een aantal handige kortingskaarten verkrijgbaar vanaf donderdag 28 september. Zo kunnen Matadors (vrienden van Slieker Film) een goedkopere kortingskaart aanschaffen. Ook is er een handige strippenkaart te koop. Deze is geldig voor tien films tijdens het festival en kan gebruikt worden door meerdere personen. Dan is er nog de persoonsgebonden kortingskaart, die een flinke korting geeft op kaarten en voor één, maar ook voor twee personen kan worden aangeschaft. Let op: de kortingskaarten en strippenkaarten kunnen niet worden gebruikt voor de openingsfilm.

Helpdesk
Er staat er een speciale helpdesk klaar om vragen over kaartverkoop te beantwoorden. De helpdesk is vanaf donderdag 28 september per e-mail (tickets@noordelijkfilmfestival.nl) bereikbaar en vanaf dinsdag 31 oktober, wanneer het complete programma in de verkoop gaat, ook telefonisch.

Meer informatie over kaartverkoop vind je hier.