Doorgaan naar inhoud
Nieuws

23 oktober - 2018

Koop nu je tickets voor de Grand Opening!

Op dinsdag 6 november vindt de Grand Opening plaats van het Noordelijk Film Festival in Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden. Op het programma staan drie nieuwe en unieke films die aansluiten bij de strijdkreten van Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad van Europa 2018. De tickets voor de drie openingsfilms zijn nu beschikbaar! 

▶  KLIK HIER OM JE TICKETS TE BESTELLEN!

 

Het mysterieuze en veelgeprezen Zweedse Gräns van Ali Abbasi sluit met zijn onvoorspelbare en aangrijpende genre-mix onherroepelijk aan bij ‘Dare to be different’. Het IJslandse Woman at War van Benedikt Erlingsson is de geweldige opvolger van Of Horses and Men. Dit keer betreft het een dappere vrouw met een missie: ‘Dare to act’. De ontroerende maar ook komische Finse documentaire Wheels of Freedom van Aleksi Puranen, waarin een gehandicapte punker een knotsgekke droom achterna gaat, vertegenwoordigt ‘Dare to Dream’.

De ticketprijs voor de openingsfilms is € 12,50. Dat is inclusief toegang tot de film, gebruik van de garderobe, drankje na afloop van de film en de opening party met Broken Brass Ensemble in de foyer!