Doorgaan naar inhoud
Nieuws

27 oktober - 2014

Kaartverkoop #NFF35 gestart

Hoera! Het Noordelijk Film Festival staat voor de deur, en het is nu al mogelijk om je tickets online te bestellen. Dat is handig, want dan kun je direct je tickets zoeken bij je favoriete films. Op de ticketpagina is alle informatie te vinden. Daar haal je alle losse filmtickets nu alvast. Daar is genoeg reden toe, want vooral de kleine filmzalen zitten soms al heel snel vol. Succes, en tot snel?

Fysieke kaartverkoop
Fan van tickets kopen aan een kassa? Dat snappen we. Daarom bieden we op zaterdag 1 november tussen 11:00 en 17:00 uur de mogelijkheid om aan de kassa van Slieker Film tickets te kopen voor de films die je hebt uitgekozen uit het programma. Het volledig opgemaakte programmaboekje kun hier je ook alvast online lezen. Of je bekijkt het handige overzicht met alle informatie per programmaonderdeel. Blokkenschema? Hier te downloaden

Tickets kopen tijdens het festival
Tijdens het festival is het ook mogelijk om tickets te kopen aan de kassa van Slieker Film en de kassa’s in Stadsschouwburg de Harmonie. Let op: bij de theaterkassa in de Harmonie kun je géén NFF-tickets kopen, in de foyer van De Harmonie zijn extra kassa’s gebouwd waar je je kaarten kunt kopen. De kassa’s van het NFF zijn vanaf woensdag 5 november om 12:00 uur geopend. Uiteraard kun je tijdens het festival je tickets óók online bestellen.

Passe-partouts
Het is niet meer mogelijk om een passe-partout te kopen voor het NFF. Dat doen we omdat we alle bezoekers gelijke kansen willen bieden op tickets. Met passe-partouts en de grote verschillen in zaalcapaciteit is dat niet mogelijk.