Doorgaan naar inhoud
Nieuws

4 april - 2017

Gezocht: twee stagiair(e)s voor het Noordelijk Film Festival

Het Noordelijk Film Festival zoekt een stagiair(e) marketing & communicatie en een stagiair(e) filmprogrammering en productie in aanloop naar de 38e editie van het festival (8 t/m 12 november 2017).

Het Noordelijk Film Festival is het grootste en oudste regionale filmfestival in Nederland, met een bijzondere focus op het Noorden. Van woensdag 8 tot en met zondag 12 november staat Leeuwarden vijf dagen lang in het teken van film. Met een prachtig programma dat inzoomt op het Noorden dichtbij en het Noorden veraf, brengt het Noordelijk Film Festival grote publieksfilms, fijnzinnige parels voor de echte cinefielen, speciale premières met internationale gasten, foodfilms, klassiekers, muziekfilms en nog veel meer naar Leeuwarden. (Festivallocaties: Stadsschouwburg De Harmonie, Slieker Film en Neushoorn).

We werken met een klein kernteam van professionals (enkele vaste medewerkers van Film in Friesland samen met freelancers) en heel veel vrijwilligers om dit te realiseren. Daar kun jij deel van uitmaken. Wij willen je graag de kans geven om een kijkje achter de schermen te nemen bij de organisatie van een filmfestival en actief mee te werken aan onze 38e editie.

De sluitingsdatum voor beide vacatures is 1 mei 2017.

Bekijk hier de vacature voor stagiair(e) filmprogrammering & productie
Bekijk hier de vacature voor stagiair(e) marketing & communicatie