Doorgaan naar inhoud
Nieuws

26 juni - 2014

Filmmakers opgelet: Noordelijk amateur Film Festival en Nieuwe Noordelijke Oogst open voor inzendingen

Het Noordelijk amateur Film Festival (NaFF) is een festival voor niet-professionele filmmakers. Voor het NaFF van 2014 zijn we weer op zoek naar nieuwe interessante, grappige, originele en mooie filmpjes! Het NaFF is de plek waar talentvolle en ambitieuze niet-professionele filmmakers en filmliefhebbers uit het hele land elkaar kunnen ontmoeten, inspireren en zo samen de mooiste ideeën kunnen ontplooien. Laat je talent zien tijdens het Noordelijk amateur Film Festival in Leeuwarden!

Het Noordelijk Film Festival biedt onder de noemer Nieuwe Noordelijke Oogst ieder jaar een podium aan professionele noordelijke filmmakers, met daarnaast enkele jonge aanstormende talenten uit de provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Het is een vast en altijd veelzijdig programma-onderdeel van het festival, waarin zowel Drenthe, Friesland als Groningen vertegenwoordigd worden. Het programma staat open voor zowel korte als lange fictie- of documentairefilms, geproduceerd in het jaar 2013-2014.

Het inzenden van films voor het Noordelijk amateur Film Festival en de Nieuwe Noordelijke Oogst is mogelijk tot 1 september 2014. Klik hier om te ontdekken hoe je je film kunt insturen.


Heb je nog geen film klaar, maar ben je er wel van plan een te maken?

Kijk dan eens bij onze nieuwe competitie, waar je 10.000 euro kan winnen met een script en projectplan om een korte film te maken. Deadline voor inzendingen is 31 juli 2014.

Of, check The 48 Hour Film Project Leeuwarden, wat gekoppeld is aan het Noordelijk Film Festival. Inschrijven kan vanaf 26 augustus 2014.