Doorgaan naar inhoud
Nieuws

4 augustus - 2014

Dobberend genieten van film? Dat kan van 14 t/m 17 augustus!

Het Noordelijk Film Festival en het Nomadisch Drijvend Filmfestival in Terherne hebben de handen ineengeslagen en zijn een mooie samenwerking gestart. Het Noordelijk Film Festival adopteert van 14 t/m 17 augustus één van de drie bijzondere vertoninglocaties van het Nomadisch Drijvend Filmfestival aan de Terhernse poelen.

Als zomerse smaakmaker voor ons eigen festival, dat plaatsvindt van 5 t/m 9 november, worden alvast (gratis toegankelijk!) een paar bijzondere films vertoond die helemaal passen bij het Noordelijk Film Festival, maar ook prachtig aansluiten bij de locatie en de sfeer van het Nomadisch Drijvend Filmfestival.

Regel dus snel een bootje en beleef film op een unieke manier!
Check het facebook evenement, meld je aan en nodig je vrienden uit voor deze bijzondere happening. Meer informatie volgt, dus hou website en facebook in de gaten!

Wat is het Nomadisch Drijvend Filmfestival?
Vorig jaar is dit evenement klein gestart door Stichting Cinevloot met één doek en enkele screenings. Vanwege de enthousiaste reacties en het grote succes, is de tweede editie iets groter opgezet. Het programma ziet er als volgt uit:

 • donderdag 14 augustus, ca. 22:00 uur
  Op het eiland ‘Rûne Pôle’ – Noordelijk Film Festival presenteert: Kon-Tiki
 • vrijdag 15 augustus, ca. 22:00 uur
  Op het Kameleon eiland – Skyfall
 • zaterdag 16 augustus, ca. 22:00 uur
  Op het Kameleon eiland – Intolerable Cruelty
 • zondag 17 augustus, ca. 22:00 uur
  Op het eiland ‘Rûne Pôle’ – Noordelijk Film Festival presenteert: ?

De filmvoorstellingen op Rûne Pôle zijn gratis toegankelijk met je eigen boot. Voor de voorstellingen op het Kameleon eiland kan je met een bootje aanmeren, maar ook zonder boot is het mogelijk de films te komen kijken met behulp van de pramendienst. Op het Kameleon eiland is eten en drinken te koop. Voor deze films worden kaartjes verkocht. Alle informatie over de kaartverkoop vind je hier. Er is een early birds korting tot 7 augustus! 

Meer informatie over de locaties en coördinaten vind je hier.