Doorgaan naar inhoud

2 september - 2021

DIFFERENT BUT FAMILIAR - Noordelijk Film Festival is terug

Na een jaar waarin alles anders was door Covid, verlang je net als wij naar iets vertrouwds? Ben je ook zo toe aan bijzondere ontmoetingen? Wil je geïnspireerd worden door pakkende films en een mooi randprogramma?

Different but familiar

Goed nieuws: het Noordelijk Film Festival is terug! Met een vertrouwd programma, in een vertrouwde omgeving. Uiteraard vraagt de situatie om een deels andere aanpak en andere keuzes. DIFFERENT BUT FAMILIAR.

Festivalsfeer

Van 10 tot en met 14 november biedt het Noordelijk Film Festival jou een reis in de wereld van films met een Noordse focus. Een reis zoals je die niet eerder hebt gemaakt, maar wel met de herkenbare festivalsfeer zoals je van ons gewend bent.

Nieuw EcoCinema programma

Zoals je gewend bent van het Noordelijk Film Festival, bieden we ook komende editie een herkenbare programmering met een mooie gelaagdheid en diversiteit. Geniet van (voor)premières en unieke filmvertoningen met een Noordse focus. Neem deel aan workshops en gesprekken met filmmakers en ontdek het verhaal achter de films. Wat denk je van onze nieuwe programmering rondom duurzaamheid in het programma EcoCinema? Ontdek nieuw talent! En er is nog zo veel meer om naar uit te kijken, wat we de komende tijd uit de doeken zullen doen.

Het Noordelijk Film Festival is terug – DIFFERENT BUT FAMILIAR

Dit prachtige nieuwe campagnebeeld is ontworpen door: Olaf Bijlsma van Vorm2.