Doorgaan naar inhoud
Nieuws

7 november - 2013

Als warme broodjes..

De kaartjes voor zondag gaan hard! De films Borgman, Tabu en The Garden zijn nu al uitverkocht. Nét mis gegrepen? Tabu kun je morgen nog zien en voor The Garden zijn op zaterdag nog kaarten beschikbaar. Borgman is wel volledig uitverkocht.

In Tabu raakt de oudere dame Aurora ernstig ziek, wordt opgenomen in het ziekenhuis en heeft nog één mysterieus verzoek aan haar buurvrouwen Pilar en Santa: het zoeken naar een man uit haar verre verleden van wiens bestaan niemand op de hoogte was.

The Garden vertelt het verhaal van de dertiger Jakub. Hij ligt overhoop met zichzelf en de mensen om hem heen. Zijn relatie met de getrouwde Tereza komt niet uit de verf, met zijn vader met wie hij samen een appartement bewoont staat hij op gespannen voet en zijn baan bevalt hem niet. Op aandringen van zijn vader vertrekt hij voor enkele dagen naar het platteland, naar het verlaten huis van zijn opa, om er orde op zaken te stellen. Nietsvermoedend dat zijn verblijf op deze intrigerende plek zijn leven zal veranderen.