Doorgaan naar inhoud

Locaties

Van 8 tot en met 12 november 2023, op de 43e editie van het Noordelijk Film Festival, verwelkomen we filmliefhebbers uit alle windstreken op vertrouwde en nieuwe festivallocaties. Je vindt ons natuurlijk weer in de Stadsschouwburg De Harmonie en in Slieker Film, daar waar we ons helemaal thuisvoelen. Maar ook op de nieuwste locaties geniet je van de uitzonderlijke sfeer van het festival. Ontdek hier alle locaties, die stuk voor stuk een uniek programma aanbieden.

Stadsschouwburg De Harmonie

De Harmonie is al sinds jaar en dag het sfeervolle festivalhart van het Noordelijk Film Festival. Deze locatie kent tijdens het vijfdaagse festival het grootste aanbod aan films die vertoond worden in de Grote Zaal en Middenzaal. In de foyer van de schouwburg ontstaat een plek voor samenzijn, bijkomen en opladen en ’s avonds beklimmen live-artiesten hier het podium en gaan de voetjes van de vloer.

Adres: Ruiterskwartier 4, Leeuwarden

Slieker Film

Ook in Slieker Film keren we dit jaar terug. In filmtheater Slieker worden het hele jaar door de nieuwste arthouse films, documentaires, korte films en archieffilms getoond en speciaal voor het Noordelijk Film Festival wordt het filmtheater omgetoverd tot festivallocatie.

Adres: Wilhelminaplein 92, Leeuwarden

Pathé Leeuwarden

Dit jaar wordt voor de tweede een selectie van het Noordelijk Film Festival in de Pathé aan het Ruiterskwartier vertoond. Van woensdag 8 november tot en met zondag 12 november draait hier een gevarieerde filmselectie van het festivalprogramma.

Adres: Ruiterskwartier 6a, Leeuwarden

Neushoorn Leeuwarden

Neushoorn

Neushoorn is hét podium voor cultuur, educatie en talentontwikkeling in Leeuwarden. In de Arena van poppodium Neushoorn vindt ook dit jaar het Film & Food-programma plaats.

Adres: Ruiterskwartier 41, Leeuwarden.