Gaat jou hart harder kloppen van film en zoek je een toffe stageplek? Dan heb je geluk! Film in Friesland zoekt namelijk voor het Noordelijk Film Festival en Slieker Film een stagiair(e) marketing & communicatie voor de periode van september tot en met januari (eerder beginnen of langer stage lopen is in overleg mogelijk). En je doet meer dan enkel koffiehalen!

Stagiair(e) marketing & communicatie

Over het festival

Het Noordelijk Film Festival is een vijfdaags filmfestival in Leeuwarden dat elk jaar plaatsvindt in november. Naast een divers programma met veelal Noord-Europese films, bieden we ook een platform en springplank voor regionaal filmtalent. Ons team bestaat uit 200 mensen, waarvan 180 vrijwilligers. We hebben erg veel trouwe bezoekers en in 2023 hebben we 22.000 tickets verkocht. Onze kernwaarden: sfeervol, professioneel, verbindend, bewust en prikkelend. NFF is onderdeel van de Stichting Film in Friesland, waaronder ook filmhuis Slieker en het Fries Film en Audio Archief vallen.

Dit ben jij

Als stagiair(e) marketing & communicatie ondersteun je in de eerste periode van je stage het hoofd marketing en communicatie van het Noordelijk Film Festival, na het festival komt het merendeel van je taken binnen Slieker te liggen. Jij ontwerpt campagnes, sleutelt aan marketingplannen (of schrijft ze zelf), post unieke content, communiceert met mede-professionals in het werkveld en maakt potentiële bezoekers enthousiast over film. En voor de koffie vragen we gewoon Stan.

Iets voor jou?

Reageer dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk maandag 15 juli. We wachten niet tot de deadline om mensen uit te nodigen voor een kennismaking.

Geïnteresseerd?

Lees hier de volledige vacature en zie ook hoe je moet reageren!