Doorgaan naar inhoud

Filmkick Work-in-progress

Op de vrijdagmiddag van ons festival (12 nov) organiseren wij voor het eerst een ‘work-in-progress’ sessie voor professionele filmmakers uit Noord-Nederland. Filmmakers met een serieus filmproject (of gefinancierd pilotproject) krijgen hier de mogelijkheid om in circa 10 minuten hun plannen voor een film en bevindingen aangaande het opzetten/realiseren van een dergelijk project te presenteren, indien mogelijk met clips of een trailer. Voor deze sessie worden (in overleg met de deelnemers) uitgenodigd: (potentiële) stakeholders, filmindustrie, mede-filmmakers, culturele sector, pers en andere geïnteresseerden.

Een work-in-progress sessie kan waardevol zijn voor je project als je bijvoorbeeld nog op zoek bent naar feedback of advies, als je ervaring op wilt doen met het presenteren van je film, als je nog financiële of productionele partners zoekt om de film af te kunnen maken of als je de film gewoon alvast in een vroeg stadium wilt pluggen bij mensen.

Dus, kom je uit Friesland, Groningen of Drenthe en ben je bezig met een interessante korte of lange fictie of docu, meld je dan aan voor deze eerste Filmkick Work-in-progress sessie op het Noordelijk Film Festival. Mochten er te veel aanmeldingen binnenkomen, dan maken wij op basis van de ingediende informatie een selectie. We zien je aanmelding graag tegemoet!

Meld je voor 15 oktober aan voor de work-in-progress sessie!