Vrijwilligers

Werken als vrijwilliger op het Noordelijk Film Festival?

Dit jaar vindt het Noordelijk Film Festival van 9 t/m 13 november plaats in Slieker Film en Stadsschouwburg de Harmonie. Het Noordelijk Film Festival is met jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers in vijf dagen, uitgegroeid tot één van de grootste culturele evenementen in Noord Nederland én het grootste regionale filmfestival van het land.

Het Noordelijk Film Festival zou niet kunnen bestaan zonder al die hardwerkende en goedlachse vrijwilligers. Ieder jaar werken er zo’n 200 vrijwilligers mee om het festival voor, tijdens en na het festival tot een succes te maken, van kaartcontrole, runner en chauffeur tot aan helpen bij het opbouwen. Ook voor deze editie zijn we weer hard op zoek naar vrijwilligers om ons team mee uit te breiden. Lijkt het jou leuk? Meld je dan aan via onderstaande link. Meer informatie over de functies vind je HIER.

Wil jij meedoen? Meld je dan aan via het AANMELDFORMULIER en je ontvangt z.s.m. meer informatie. Heb je voor die tijd al vragen? Stuur dan een mail naar onze vrijwilligerscoördinator Nanda via email hidden; JavaScript is required

 

Wat verwachten wij van jou?

Als vrijwilliger ben je het visitekaartje en vaak het eerste aanspreekpunt voor het publiek. Daarom verwachten we dat je minimaal 16 jaar oud bent, de Nederlandse taal goed beheerst en representatief overkomt. Ook is het belangrijk dat je minimaal vier dagdelen beschikbaar bent.

Wat kan je van ons verwachten?

Als vrijwilliger bij het Noordelijk Film Festival krijg je een uniek kijkje achter de schermen. Het levert je een leuke ervaring op, nieuwe vrienden en zeker ook veel plezier.

Als dank voor je inzet krijg je een crew polsbandje waarmee je, buiten je diensten, naar films uit het festivalprogramma mag! Ook ontvang je als vrijwilliger het officiële festival t-shirt. Tijdens je diensten kom je verder niks te kort, want voor eten en drinken wordt gezorgd en op zondag sluiten we het festival gezamenlijk af met een gezellige afterparty!