Ticketshop

De kaartverkoop voor het gehele programma is gestart! Net als vorig jaar verkoopt het Noordelijk Film Festival online tickets via de ticketshop link hieronder. Met een e-ticket kun je direct door naar de zalen. Lees voordat je kaarten koopt wel even de onderstaande informatie. Daar staan ook de directe links om kortingskaarten en strippenkaarten aan te schaffen! 


Kaarten kopen? Klik hier > TICKETSHOP

 


Tickets kopen bij een kassa
Vanaf dinsdag 6 november 11:00 uur is het mogelijk om tickets te kopen in Slieker Film en De Harmonie. Je kunt géén festivaltickets kopen bij de theaterkassa van De Harmonie zelf. In de foyer vind je speciale festivalkassa’s, die zijn iedere dag geopend van 09:00 uur tot laat (op dinsdag vanaf 11:00 uur). Bij Slieker Film kun je alleen met pin betalen!

Helpdesk
Er staat een speciale helpdesk klaar om je vragen over kaartverkoop te beantwoorden. De helpdesk is per e-mail (email hidden; JavaScript is required) bereikbaar en telefonisch via: 058-2050 333. De telefonische helpdesk is bereikbaar op maandag 5 november van 13:00 – 17:00 & 19:00 – 22:00 uur. Vanaf dinsdag 6 november is de helpdesk te bereiken tijdens openingstijden van de infobalie, elke festivaldag van 09:00 tot laat.

Tips!
Wil je veel films zien? Koop dan een kortingskaart. Die is persoonsgebonden en biedt bij meer dan 10 films een flinke korting. Er zijn twee kortingskaarten, voor één of twee personen. Wil je met meerdere mensen naar films? Neem dan een strippenkaart. Die is niet persoonsgebonden, dus die kun je uitdelen aan je vrienden. Hieronder vind je de links om deze kaarten aan te schaffen.

Tickets online kopen
Nog niet eerder online tickets gekocht voor het Noordelijk Film Festival? Maak dan (eenmalig) eerst een account aan.

Ticketsoorten en prijzen:

  • regulier filmticket: €9,50
  • filmticket voor studenten: €5,50 (op vertoon van studentenpas)
  • kortingskaart voor 1 persoon: €19,50 (persoonsgebonden, met de kortingskaart betaal je €6,00 per film, maximaal 1 kaart per film) *
  • kortingskaart voor 2 personen: €39,00 (persoonsgebonden, met de kortingskaart betaal je €6,00 per film, maximaal 2 kaarten per film) *
  • 1e strippenkaart: €80,00 (geldig voor tien films, niet persoonsgebonden)* **
  • New Generation ticket: €35,00 (inruilen bij de kassa voor een NG-bandje, meer info)
  • Uitzonderingen: een regulier ticket voor een Noorderkroonfilm of -compilatie kost €6,50 (de mix met amateurfilms is gratis). De Film & Food events hebben een afwijkende prijs. Voorstellingen met een afwijkende prijs (AP) en gratis (GR) voorstellingen staan aangegeven in het blokkenschema.

* Kortingskaarten en strippenkaarten kunnen niet worden gebruikt voor de openingsfilms en Film & Food events.

** meer informatie over de strippenkaart
Met de strippenkaart ga je goedkoper naar de film. Je kunt online filmtickets kopen, maar ook ter plekke kiezen waar je heen wilt. Je kunt maximaal vijf strippenkaarten bestellen. Bestel via deze directe links je: 2e strippenkaart, 3e strippenkaart, 4e strippenkaart en/of 5e strippenkaart.

Let op!
Wanneer je in de online ticketshop een strippenkaart of kortingskaart koopt, moet je eerst de betaling van deze kaart afronden. Daarna log je opnieuw in en zie je kaartsoort ‘strippenkaart’ of ‘kortingskaart’ er bij staan wanneer je tickets bestelt voor films. Kortingskaarten en strippenkaarten kunnen niet worden gebruikt voor de openingsfilms en Film & Food events.

Vrienden van Slieker hebben bericht gekregen over een kortingskaart speciaal voor Slieker Vrienden. Als je gebruik maakt van deze korting of van studentenkorting, houd dan je vriendenpas of studentenpas paraat tijdens de kaartcontrole, daar kan altijd naar gevraagd worden.

Veelgestelde vragen
Voordat je ons benadert met vragen over het kopen van tickets, misschien staat je antwoord hier al gewoon tussen:
meer informatie en antwoorden op veelgestelde vragen.