NaFF: de juryleden

Prachtige films zijn er ingezonden voor het NaFF, ons jaarlijkse podium voor talentvolle beginnende, hobbymatige en semi-professionele filmmakers. De jury was sprakeloos, maar zal alleen de meest veelbelovende films belonen. Voor de drie winnaars hebben we een mooie prijs in het vooruitzicht! Zij kunnen persoonlijke en professionele begeleiding op maat krijgen van het onafhankelijke filmproductiebedrijf Noorderlicht in Minnertsga, dat bekend staat om de cinematografische en inhoudelijke kwaliteit. Met deze prijs willen we vooral de productie van nieuwe films stimuleren.

De Juryleden:

Mirjam de With is afgestudeerd aan de Sint Lukas Filmacademie in Brussel. Ze heeft onder andere Beestjes, De ein fan ’e wrâld, Heen en weer dag en de succesvolle kinderfilm Mina Moes geregisseerd. Haar ‘One Night Stand’ Ballast ontving lovende recensies en de door haar bedachte en geregisseerde dramaserie De keet is onlangs voor de derde keer uitgezonden bij Omrop Fryslân. Ze geeft ook een workshop: klik hier voor meer info

Bob de Boer heeft als audiovisueel docent gewerkt en als geluidstechnicus en video-editor bij de regionale, maar ook landelijke radio en televisie. Als jurylid let hij dan ook vooral op de inhoudelijke montage en de aandacht die gegeven is aan geluid.

Jurgen Bakker is filmmaker en motion graphic designer onder de naam Blikopener Creative Mediaproducties. Als ervaren en creatief ondernemer maakt hij instructie- en promotiefilms voor bedrijven en overheden, maar bedenkt en maakt ook animaties, korte films en commercials.