Film & Food Arrangementen

Schermafbeelding 2017-07-26 om 16.08.40

Bezoek het Noordelijk Film Festival met uw collega’s, vrienden, medewerkers of relaties!

Het duurt nog even, maar van 8 tot en met 12 november a.s. staat Leeuwarden vijf dagen lang in het teken van film. Het Noordelijk Film Festival beleeft dit jaar haar 38ste editie en met jaarlijks meer dan 150 films in vijf dagen en 20 tot 25 duizend bezoekers, is het één van de grootste en oudste regionale filmfestivals van Nederland.

Het NFF komt met een prachtig programma dat inzoomt op het Noorden dichtbij en het Noorden veraf. Een omvangrijke filmexpeditie door een breed Noord-Europa. Van IJsland tot de Baltische staten. Aansprekende speelfilms, fijnzinnige parels voor de echte cinefielen, speciale premières met internationale gasten, muziekfilms, intrigerende documentaires, klassiekers, fijne feestjes en een geweldige sfeer. In combinatie met een hapje, drankje, brunch of diner: alles is mogelijk. Dit speelt zich af in het bruisende hart van Leeuwarden, de Culturele Hoofdstad van Europa in 2018.

Een unieke kans om samen met je medewerkers, collega’s, vrienden of relaties in een informele sfeer te genieten van Film & Food tijdens de 38ste editie van het NFF. U bent welkom op twee locaties in Leeuwarden: Slieker en Stadsschouwburg De Harmonie.

Zin om als groep een arrangement te boeken, of wilt u meer informatie? Laat het ons nu al weten. Dan maken we graag een mooi voorstel voor u. Stuur een mailtje naar email hidden; JavaScript is required. Wij nemen dan per omgaande contact met u op.