Eten & drinken

pancake crumble

Van films kijken krijg je trek. En dorst! Samen met onze partners en vrienden hebben we een aantal heerlijke opties voor je samengesteld. Laat bij de restaurants buiten ons festivalterrein wel even je filmticket zien, zodat je gebruik kunt maken van deze aanbiedingen. Eet smakelijk en proost!

ETEN IN DE HARMONIE
THEATERCAFÉ DE HARMONIE
In het theatercafé bieden we je iedere dag een wisselend en bijzonder menu. Zoals verse tagliatelle, pulled pork of Irish stew, buikspek van Gaasterlandvarken of Zweedse balletjes. De ervaren koks bereiden deze menu’s à la minute.

De bar in het theatercafé heeft heerlijke verse koffie zoals cappuccino, latte, espresso en er is volop keuze in bijzondere theesoorten zoals Chai, thee met verse citroen en gember en verse munt thee. Iets lekkers bij de koffie? Ook dat kan. Er is onder meer verse dadeltaart en cheesecake. Bij de bar in de foyer worden bijzondere wijnen en speciale bieren geserveerd, uit fles en van de tap.

FOODTRUCKS
In de foyer van de Harmonie vind je een aantal foodtrucks met een heerlijk, divers aanbod. Op deze

pagina stellen we er alvast een aantal aan je voor. Maar dit zijn ze nog niet allemaal! Kom zelf
kijken (en proeven) in de foyer welke foodtrucks er tijdens het festival voor je klaar staan.

VITAMINE BO
Vitamine Bo maakt de lekkerste verse smoothies, limonades, bekers met fruit en soep vanuit een oude Citroën HY. Deze hippe mobiele smoothiebar is een echte eyecatcher.

DUTCH BEANS
Goede en lekkere koffievariaties zijn vaak ver te zoeken op festivals. Barista Peter van der Wal van Dutch Beans brengt hier, tijdens het Noordelijk Film Festival, verandering in.

PANCAKE CRUMBLE
Bij Pancake Crumble gaat het om meer dan lekker & gezond. Het gaat ook om creatie & originaliteit. Vernieuwing en nostalgie gaan hand in hand. Eten bij de unieke Pancake Crumble Caravan maakt je simpelweg blij. En daar gaat het toch om!

ETEN BUITEN DE HARMONIE

EINDELOOS
Speciaal driegangenmenu (kan binnen één uur)
€ 35,-

EETCAFÉ HET LEVEN
Amuse, hoofdgerecht, dessert en een drankje naar keuze
€ 23,50

HET WAPEN VAN LEEUWARDEN
Gratis dessert bij alle hoofdgerechten (exclusief dagmenu)

DOPPIO
Tien procent korting op een volledige lunch
en/ of koffie met appeltaart € 3,75

FELLINI CITY LOUNGE
Pastagerecht naar keuze + drankje
€ 15,-

CAFÉ THÚS
Café Thús in het Fries Museum werkt speciaal voor het NFF met echte Noorse en Zweedse producten, die je terugziet in de lunch of het diner.