Somnium

somnium
60'
Regie: Geert van der Velde

Leeuwarder kunstliefhebbers worden op hun wenken bediend in november. In het eerste weekend is de audiovisuele voorstelling Somnium van The Black Atlantic te zien op een unieke locatie aan de Snekertrekweg.

4 en 5 november | Somnium: reis door het menselijk onderbewustzijn
Somnium is een (ontspannende) mix van muziek, geluidscollages, lichtprojecties en moderne dans. Geïnspireerd door schrijvers als Murakami en Borges en sciencefiction films schetst zanger, componist en muzikant Geert van der Velde de grillen van het onderbewuste. Bezoekers hoeven zich enkel over te geven aan een reis die zich afspeelt tussen droom en werkelijkheid.
Mark Hospers (Explore the North): “Geweldig dat wij het mooie project Somnium in Leeuwarden kunnen presenteren als start van een landelijke tour. Al jaren volgen wij Geert van der Velde en The Black Atlantic op de voet. En graag laten wij samen met het Noordelijk Film Festival dit bijzondere experiment in zijn hometown zien.”

Locatie: Snekertrekweg 1, Leeuwarden
Zaterdag 4 november | 16:30 – 17:30 & 20:30 – 21:30
Zondag 5 november | 13:30 – 14:30 & 16:30 – 17:30

Tickets kosten €11,54 (waarvan €1,54 servicekosten) en zijn te bestellen op de ticket-pagina van Explore the North. Samen presenteren we eveneens Häxan, het volledige programma van Explore the North (24 & 25 november) vind je hier.

Voorstellingen

Geen voorstellingen

Prijsinformatie