Let op met kinderen tot 12 jaar
Seks

Out of Nature op Nachtkijkers Filmfestival Heeg

Noorwegen, 2014, 80'
Originele titel: Mot Naturen
Regie: OLE GIÆVER
Acteurs: OLE GIÆVER, REBEKKA NYSTABAKK, MARTE MAGNUSDOTTER

Tijdens de eerste editie van het Nachtkijkers Filmfestival van 31 aug. t/m 2 sep. in Heeg, presenteren wij vanuit het Noordelijk Film Festival twee toffe films die eerder succesvol op ons festival hebben gedraaid: Vincent en Out of Nature!

Een opmerkelijk verfrissende Noorse productie over Martin, een dertiger die zijn saaie leven ontvlucht door de wijde natuur in te trekken. Het is de tweede speelfilm van Ole Giæver, die zelf het scenario schreef en de gewaagde hoofdrol speelt. Via zijn humoristische voice-over krijgen we een kijkje in het onrustige brein. Zijn gezinnetje en werk zijn niet meer wat hij van zijn leven verwacht had. Tijdens een weekendje alleen in de woeste natuur probeert hij de zaken voor zichzelf op een rij te zetten. Hij is, vindt hij, toch nog steeds een aantrekkelijke en dynamische vent! Hij fantaseert erop los wat het leven hem nog kan bieden..

NRC: **** “Een mannenbiecht uit de school van Ingmar Bergman gekruid met humor.”

TICKETS!
Je koopt een ticket voor het hele weekend. Alle weekendtickets zijn inclusief overnachting en geven toegang tot het festivalterrein van vrijdag 31 augustus 17:00 uur t/m zondag 2 september 17:00 uur. Ga snel naar de website van het Nachtkijkers Festival!

 

Voorstellingen

Geen voorstellingen

Prijsinformatie