Let op met kinderen tot 6 jaar

Monky + Familiebrunch

Zweden, 2017, 90'
Regie: Maria Blom
Acteurs: Sofia Bach, Ing-Marie Carlsson, Eric Ericson
Nederlands gesproken

Op zondagmiddag is het weer tijd voor een gezellige familiebrunch in Neushoorn! Olijf & Zo verzorgt een heerlijke maaltijd en drinken en wij vertonen de prachtige kinderfilm Monky. De film is geschikt vanaf 6 jaar.

Monky is een komische en ontroerende familiefilm uit Zweden (Nederlands ingesproken). Het gaat over de 11-jarige Frank die na het overlijden van zijn jonge zusje een aapje vindt in zijn achtertuin. Al snel komen ze er achter dat Monky geen gewoon aapje is en het geen toeval kan zijn dat zij in hun achtertuin rondslingerde. Wie is Monky? Waar komt ze vandaan? Kunnen zij haar verborgen houden voor de rest van het dorp? Een spannende reis leidt de familie van Zweden naar de tropische jungle van Thailand om antwoorden te vinden op alle vragen die Monky heeft opgeroepen.

One day, 11-year-old Frank finds a monkey in his family’s backyard. However, it does not take long before the family realize that she is no ordinary monkey, and it was no coincidence that she showed up in their backyard. A thrilling journey leads them from Sweden to the deepest jungles of Thailand in search of answers.

Lees meer op: IMDB

Voorstellingen

  • Locatie: Neushoorn - ArenaPrijs: 15,50
Prijsinformatie