Iepen AIR bios: Rabot

België, 2017, 93'
Regie: Christina Vandekerckhove

Iepen UP organiseert deze zomer samen met Slieker en het Noordelijk Filmfestival een geweldig leuke Iepen AIR BIOS! Met food, muziek, een tof voorprogramma met talks, video en iedere avond een host én de beste films natuurlijk! Stuk voor stuk bijzondere verhalen over hoe we samenleven in een wereld die steeds verandert. En wat is er leuker om deze films te zien samen met je beste vrienden, je buren of juist mensen die je nog nooit eerder hebt ontmoet!

Toegang voor alle vier filmavonden is gratis.

Op 24 en 25 augustus strijkt de openluchtbios neer op het Gouverneursplein in Leeuwarden. Op 31 augustus en 1 september is de bios te vinden in Bilgaard, aan de rand van het Leeuwarder Bos.

RABOT
Wat zou je doen als jouw huis tegen de vlakte moet? De plek waar je lief en leed deelt of juist de deur achter je dichttrekt. In Gent was dat het geval. Rabot geeft je een intiem en kleurrijk kijkje in de levens van de bewoners en wat de sloop van hun woontoren voor ze betekent. Wat drijft ze? Wat verbindt ze? En wat betekent het voor deze mensen dat hun kleine dorp er straks niet meer is?

Voorstellingen

Geen voorstellingen

Prijsinformatie