Alle leeftijden
Grof taalgebruik

Iepen AIR bios: De wilde stad

Nederland, 2017, 85'
Regie: Mark Verkerk

Iepen UP organiseert deze zomer samen met Slieker en het Noordelijk Filmfestival een geweldig leuke Iepen AIR BIOS! Met food, muziek, een tof voorprogramma met talks, video en iedere avond een host én de beste films natuurlijk! Stuk voor stuk bijzondere verhalen over hoe we samenleven in een wereld die steeds verandert. En wat is er leuker om deze films te zien samen met je beste vrienden, je buren of juist mensen die je nog nooit eerder hebt ontmoet!

Toegang voor alle vier filmavonden is gratis.

Op 24 en 25 augustus strijkt de openluchtbios neer op het Gouverneursplein in Leeuwarden. Op 31 augustus en 1 september is de bios te vinden in Bilgaard, aan de rand van het Leeuwarder Bos.

 

DE WILDE STAD
De Wilde Stad schetst een beeld van de stad vanuit een totaal nieuw perspectief, dat van de onopgemerkte inwoners: de vele wilde dieren en planten. Bergketens van glas en beton, industriële savannes, kilometers rioolbuizen. Voor een groot aantal wilde dieren, bomen en planten is onze stad net zo geschikt en aantrekkelijk als een oerbos of nieuwe wildernis.

Voorstellingen

Geen voorstellingen

Prijsinformatie