The Guilty

Denemarken, 2018, 85'
Originele titel: Den skyldige
Regie: Gustav Möller
Acteurs: Jakob Cedergren, Jessica Dinnage, Johan Olsen
Deens gesproken, Nederlands ondertiteld

Er zijn weer kaarten beschikbaar voor The Guilty (vrijdag 21.30 uur) dankzij een zaal-wissel. The Guilty wordt vanavond vertoond in de Aegon Zaal.

Razendspannende Deense thriller over politieagent Asger Holm, die zijn werk op de alarmcentrale als een soort corvee ziet. In afwachting van een rechtszaak omtrent zijn handelen bij een incident is hij gedwongen zijn uren daar vol te maken. Hij slijt er zijn dagen, maar als hij een noodoproep krijgt van een ontvoerde vrouw die plotseling wordt afgebroken, belandt Asger een race tegen de klok. Hij zet alles op alles om haar te redden en met de telefoon als enige hulpmiddel begint hij haar op te sporen. Maar al snel blijkt dat het misdrijf veel groter is dan hij eigenlijk dacht en krijgt hij met steeds grotere onzichtbare weerstand te maken.

A police station somewhere in Denmark. Police officer Asger Holm is taking the emergency calls tonight. His shift is almost over. This isn’t his normal job. To his chagrin, he’s been sentenced to it whilst awaiting a court case. His disinterest is palpable as he routinely deals with the callers – until he is called by Iben. The young woman is panicking. She’s being kidnapped. Asger enters a race against time and discovers a much larger plot.

Lees meer op: IMDB

Voorstellingen

  • Locatie: Slieker - Blauwe zaal
  • Locatie: De Harmonie - Aegonzaal
Prijsinformatie