48 Hour Film Project

48-hour-film-project-NFF

De kans is groot dat je in het weekend voorafgaand aan het Noordelijk Film Festival de hoek omslaat en ineens op een filmset stuit. Een grote verrassing is dit ondertussen niet echt meer, aangezien dit al vijf jaar het geval is. The 48 Hour Film Project Leeuwarden viert dit jaar namelijk haar vijfjarig jubileum! Teams uit alle professionele lagen van de filmwereld uit het noorden van Nederland gaan in het weekend van 4 en 5 november de strijd met elkaar aan om binnen 48 uur(!) de beste korte film te maken.

En ja: alles moet in die 48 uur gebeuren: script schrijven, opnamen, montage, afwerking enz. Onmogelijk? Nee! In de afgelopen vijf jaar zijn er pareltjes van films ontstaan die de noordelijke filmwereld goed vertegenwoordigen door ieder jaar internationaal meerdere prijzen te winnen.

Nieuwsgierig? Ja natuurlijk! Kom de kersverse 2017-lichting films bekijken op zaterdag 11 november, met aansluitend de spectaculaire prijsuitreiking in de foyer van de Harmonie! Regisseurs Niels Bourgonje (winnaar van onze Nieuwe Competitie #4) en (Emmy winnares) Aniƫlle Webster vormen samen met actrice Eva van der Gucht de jury.

  • Presentatie films blok A: 16:45 uur
  • Presentatie films blok B: 19:00 uur
  • Prijsuitreiking: 21:15 uur in de foyer

Meer weten? Kijk op: www.48hourfilm.com/leeuwarden

Voorstellingen

Geen voorstellingen

Prijsinformatie