MASTERCLASS met Boudewijn Koole

Boudewijn Koole

Gezocht: regisseurs, scenaristen en acteurs

Je hebt je plannen voor een nieuwe film zo goed als klaar, het script ligt er, maar hoe pakt het geschreven spel uit als je op de set staat met de acteurs? Daarvoor moet je gaan repeteren met acteurs. En regisseur Boudewijn Koole heeft daar zo zijn eigen unieke manier voor die hij graag met je deelt! Wij hebben hem daarom uitgenodigd voor een interactieve masterclass om met een aantal professionele acteurs en jouw filmscènes aan de slag te gaan. Boudewijn Koole is bekend van o.a. Kauwboy, Nooit meer slapen & Verdwijnen en winnaar van de Award for Special Contribution to Northern Cinema op het Noordelijk Film Festival 2017.

Deze masterclass is dan ook interessant voor zowel regisseurs, scenaristen als acteurs om bij te wonen! We zoeken maximaal drie interessante projecten die als case studies kunnen dienen. En we zoeken een aantal (professionele) acteurs die het leuk vinden om actief met deze filmscènes aan de slag te gaan onder regie van Boudewijn Koole.

Daarnaast is iedereen met een New Generation bandje van harte welkom om de masterclass bij te wonen. Het is voor filmmakers mogelijk om (met hetzelfde project) zowel aan de New Generation Film Academy deel te nemen als aan deze masterclass.

Dus, ben jij alleen of met een team bezig met het ontwikkelen van een filmplan en is het script zo goed als klaar? Wil je wel eens zien hoe jouw scènes met acteerwerk tot leven komen, ontdekken wat wel en niet werkt, en leren van een bedreven spelregisseur als Boudewijn Koole terwijl hij aan de slag gaat met jouw filmscènes? Of, ben je een acteur of actrice die zijn/haar grenzen wil verleggen in deze interactieve masterclass? Meld je dan nu aan!

Details:
Datum: woensdag 7 november
Tijd: 19:00 – 22:00 uur
Waar: Theater de Bres, Leeuwarden
Kosten: gratis op vertoon van New Generation bandje

Hoe geef je je op?
Stuur voor 1 oktober een mail naar email hidden; JavaScript is required met de volgende bijlagen:

Filmmakers
- Synopsis
- Drie geschikte scènes uit het script
- Korte bio en overzicht eerder werk
- Jouw contactgegevens

Acteurs/actrices
- Korte bio, foto en overzicht eerder werk
- Jouw contactgegevens